dijous, 28 de març del 2019

Març 2019. Sant Hipólit de Voltregá (Sortida 103) (2)

Sortida pels voltants de les cingleres que envolten Sant Hipólit de Voltregà.
LLarg recorregut, pel que ens teniu acostumats (a mí em van sortir 15 km amb força desnivell +400m i -800m), però magnífic, en qualsevol cas, per gaudir de la plana de Vic en tota la seva extensió
Dia assolellat, encara que amb un ventet fred i primaveral d'alló més empipador... era com si ens volgués dir que ens faltava algú.
Ben cert, ara serà mes complicat encertar el nom de les muntanyes.
Va per tú Miquel.


Ressenya
La propera excursió transcorre per la comarca d’Osona concretament començarem a caminar a La Trona (Collet de Sant Martí) per dirigir-nos a Sant Hipolit de Voltregà.

Seguirem el GR 3 i el PR-C 49.

El primer lloc pel que passarem serà la Font de Can Quelet i a continuació per la Ermita de Santa Llúcia de Sobremunt després arribarem al Puig de Baulenes mes conegut com del Mal Pas on podrem veure unes curioses construccions amb pedra des de aquí prendrem direcció al Castell de Voltregà i l’Ermita de Sant Martí Xic, fins aquí em seguit el GR 3 i ara continuem pel PR-C-49 .

Continuarem camí en direcció a l’Ermita del Roser i la Font del mateix nom, i després de passar pel Mirador del Grau de Serratosa i La Creu del Morral arribarem al nostre destí, Sant Hipòlit de Voltregà.

Com sempre si voleu veure el relat gràfic de la sortida cliqueu aquí sota:

** Fotos d'en Gabriel Ruiz
** Fotos d'en Alfons Planas
** Fotos d'en Angel Andres
** Fotos d'en Lluis Martí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada