dijous, 25 d’abril del 2019

Abril 2019, Santa Coloma de Farners (Sortida 104)

Abril 2019
En aquesta ocasió hem fet una sortida circular amb sortida i arribada a Santa Coloma de Farners, com es preveia a la Ressenya, aixó si amb la omnipresència del Castell de Farners que ens controlava en tot moment ( ja ho veureu a les fotos -mira qu'en som de pessats-)
Fent bona la dita "en abril aguas mil" hem tingut un día una mica boig, amb estones de cel plomís, amb gotellades, amb ventades i amb sol radiant.
Es nota que la "Tieta" estava encara de vacances, ja se sap la setmana "Santa".
Fora de les incidències climàtiques, tot va anar rodó, sense gaires comentaris a afegir; dinar al restaurant Les Mallorquines força bó i abundant.
Tornada ràpida a Bcn sense masses embussos per arribar fins al punt de sortida.



Ressenya:
En aquesta excursió pujarem des de Santa Coloma de Farners a l'ermita i al castell del mateix nom.
Començarem a caminar cap al Castell de Farners al Parc de Sant Salvador per una àmplia pista, la pujada és llarga però còmoda. .
Passarem per Sant Pere Petit, la Roca del Dofí, la Roca de L'Avi, la Font del Ferro, la Roca dels 10 centims per a finalment arribar al Santuari de la Verge de Farners i el Castell de Farners.
Començarem des d'aquí a baixar cap a Sta. Coloma de Farners, la baixada encara que bastant empinada en alguns trams, transcorre per una àmplia i còmoda pista i després de passar per un castanyer monumental, Ca N’ Miquel, Ca N'0liveres ,Ca L'Oller i la Gorga d’en Vilà arribarem a la riera de la Font Picant i a la font del mateix nom , per acabar en el punt de partida, el parc de Sant Salvador.
Distància: 10 km Desnivell: 300 m Dificultat: fàcil Temps: 31/2h


Per veure les obres d'art habituals, cliqueu a sota:

** Fotos d'en Gabriel Ruiz
** Fotos d'en Alfons Planas
** Fotos d'en Angel Andrés
** Fotos d'en Lluis Martí
** Video d'en Pedro Viudez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada