dijous, 27 d’octubre del 2022

Mirant l'ultima publicació, te n'adones de la plàcida felicitat que ens envoltava en aquells dies previs a la gran sotregada   "...esperem poder fer la sortida de l'abril (2020)". Ingenuitat pura, encara que la sortida fos la número 113... pot ser era premonitori.

Ostres, han passat més de dos anys i mig i moltes coses.

Ara sembla ser que tornem a començar de nou i espero que tot vagi força bé.

Aixi doncs començem -com si fos el Netflix-  la Segona temporada de les sortides muntanyenques dels PeJotas 

Nota: Lo de PJ venía per que fa 10 anys molts podiem ser Pre-Jubilats, pot ser avui ens haguem de canviar el nom. Ho deixo apuntat.... encara que aixó d'InfoPensionistes -digueu-me agosarat- em sona  "viejuno"

Som-hi

 

Octubre 2022 . Época 2 sortida nº 1    (o 114 de la primera época)

Sortida a Castellcir (Moianés)

Avans de res recordar-vos que per apuntar-vos a les sortides heu d'enviar un e-mail a: pensionistes.serveis@ccoo.cat


Per començar, Jo no hi puc anar, -començem bé- i espero que un o altre em comenti la jugada, cony, que us heu retrobat. Qué menys que algu comenti alguna coseta...

Gràcies a les meves pregàries l'Alfons Planas ens envia una petita crònica per descriure la sortida, aquí us la deixo:

Els PJ ja estem actius, després de dos anys de "parón" ja  portem dues sortides. Això si, trobem a faltar als lesionats i als que  encara no s'han assabentat que això ja està en marxa.
La sortida d'octubre ha estat a la comarca del Moianès. El recorregut ha estat de 11 Km amb inici i final a Castellcir, amb un desnivell moderat (per segons qui). 
Caminant per  la Fageda de la Sauva Negra hem pogut veure el Pou Cavaller, que es tracta de un pou de gel, el Torrent i la font de la Sauva Negra i el  Castell de la Popa.
La climatologia ens ha estat del tot favorable i el punt final ha estat un bon dinar, en grup, a la Masia de Sant Quirze de Safaja.





Descripció de la sortida: L'excursió serà per la zona de Castellcir, la fageda de la Sauva Negra i el Castell de la Popa.

Us poso un enllaç al recorregut amb Wikilog, només heu de clicar aquí.




Com sempre clicant a sobre de cada nom  hi trobareu les fotos de (fora de que les barregin...):

Pedro Viudez

Alfons Planas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada