dijous, 25 de gener del 2024

Gener 2024. Marganell. Bages.  Sortida 127


Encetem l'any a la comarca del Bages amb un  poble oficialment anomenat Marganell, que pot ser sería mes conegut per Santa Cecilia de Montserrat.

Al cap i la fi, es com tants d'altres municipis catalans que son una mica la munió d'un grapat de petits nuclis escampats pel terme municipal.

En aquest cas voltarem -serà efectivament una ruta circular, pot ser la més circular que hem fet mai, diria Jo- pel terme de Marganell i anirem visitant les ermites que trobarem pel camí, començarem a caminar a L’Arrabal de Coll d'Arbós i passarem per l'ermita de Sant Esteve de Marganell, Font del Carner, ermita de Sant Cristòfol de Castellbell, ermita de Sant Jaume de Castellbell, Font de la Canaleta per acabar al Restaurant Can Font.

Tot plegat, 9 km amb 230m, de desnivell positiu, aixó si sempre i constantment vigilats per la silueta de la Serralada de Montserrat.

Ja ho veureu a les fotos que documenten la sortida (al menys les meves) es com el Big Brother de la sortida, com el julivert de totes les salses : surt a tot arreu.

Per aquell que estigueu interesats aquí us deixo un enllaç a la descrpció cartográfica de la sortida a Wikilog.


Com sempre per veure les fotos que documenten la sortida, cliqueu sobre el nom de cada escú.

Fotos d'en Gabriel Ruiz

Fotos d'en Angel Andres

Fotos d'en Alfons Planas

Fotos d'en Xavier Casajuana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada