dijous, 20 de juny del 2024

 Juny 2024. Camí de Ronda. Tram:  S'Agaró - Sant Feliu de Guixols. Baix Empordà.   Sortida 132.

Descripció de la sortida.  S'Agaró - Sa Conca - Platja de Sant Pol - Mirador de les Mestresses - Sant Feliu de Guíxols.

Aquí podeu veure l'enllaç al track amb WIkilog 

L'intenció, com cada any, era acabar la sortida amb un bany, pero el temps no ens ha acompanyat  doncs ha estat plovisquejant tot el matí i la temperatura tampoc animava massa. 

De totes maneres, i encara amb les seves pujades i baixades, el Camí de Ronda (mil vegades recorregut) sempre es agraït, amb les gavines, les seves caletes, -avui hem vist la via ferrata (veure les fotos)-, un munt de jovent practicant, salts a l'aigua, entrenant-se per fer surf, snorquel i a S.Feliu fins i tot una competició estatal de vela.

Com sempre molt vistòs.

L'ultim tram ens hem dividid en dos grups, per tal de que aquells que no volguesin fer l'ultima part amb escales podíen anar per la carretera.

Al final, i per acabar la temporada,  hem fet un dinar, molt bó pel meu gust, al restaurant "El Tinglado" al port de Sant Feliu de Guixols.

NOTA (particular i totalment personal): Sap greu que la gent quan sent que poden caure quatre gotes s'arronsi i just el día avans de la sortida ens donin de baixa ... i l'autocar s'ha de pagar. Com deien fa molts anys : "Piense en los demás"

Distancia: 5,36 km
Desnivell positiu: 95 m
Dificultat: moderada
Durada de la Caminada: 1.30 h

 


 

Per veures les fotos cliqueu sobre el nom del fotògraf 

Fotos d'en Gabriel Ruiz 

Fotos d'en Angel de Andres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada